Voordeel schuimisolatie

Voordeel schuimisolatie Vloerisolatie van Isopact

Voordelen schuimisolatie . Mensen met vloerisolatie van Isopact zijn  erg tevreden . Het zorgt voor meer comfort in huis en bespaart energie.

2e Voordeel schuimisolatie , Het is goed voor het milieu om de vloer van je begane grond te isoleren. Na vloerisolatie gebruik je op jaarbasis gemiddeld 320 m3 minder gas. Dat scheelt 210 euro per jaar op je energierekening en 600 kilogram CO2-uitstoot. Een geïsoleerde vloer is niet alleen minder koud aan je voeten, je huis is ook gelijkmatiger warm, je voelt minder tocht en je hebt geen last meer van vocht vanuit de kruipruimte. Vloerisolatie kost voor een gemiddelde woning ongeveer 1800 euro dat is een Voordeel schuimisolatie Vloerisolatie van Isopact.

schuim isolatie Offerte KLIK HIER

Isolatieschuim kan zowel bij de isolatie van platte als van hellende daken worden aangewend. Beter dan de klassieke isolatiematerialen sluit Isopact nauw aan bij de kepers van het dak. Op die manier wordt warmteverlies en het ontstaan van koudebruggen uitgesloten. Het verspreiden van het schuim op het onderdak zorgt voor een mooie, egale en niet zo dikke laag die als het ware één wordt met het dak.

De ondergrond voor een Isopact isolatie vloer hoeft niet vlak te zijn.

Deze normaal gesproken van erg groot belang. Hier zijn  redenen voor. De eerste reden hiervan is dat in het geval van een Tempex een vlakke ondergrond nodig heeft. Hier gelden dezelfde eisen voor als bij een PUR platen vloer. Want als er geen vlakke ondergrond is, kunnen de delen niet goed gelegd worden, of zullen de platen breken. In moderne woningen is de vlakheid van een ondergrond geen probleem maar met renovatie vaak wel.

Voordeel schuimisolatie

Voordeel schuimisolatie

 

Geluiddempend Is Isopact

Het aanbrengen van schuim isolatie Isopact zorgt er voor dat warmteverlies via de vloer ( optrekkendvocht ) gevel kan worden voorkomen, bovendien beschikt Isopact schuim isolatie eveneens over een geluiddempende werking. Doordat de holle ruimtes altijd worden opgevuld met schuim isolatie wordt er voor gezorgd dat de brug aanzienlijk wordt vergroot. Dit zorgt er voor dat het geluidsabsorberend vermogen toeneemt waardoor de geïsoleerde ruimtes massiever ogen. Vooral voor mensen die woonachtig zijn in een drukke omgeving is extra geluidsisolatie bijzonder welkom.