Schuimbeton

Voor het storten van schuimisolatie bent u bij Isopact aan het juiste adres. Door ons uitgebreide netwerk van specialisten zijn we flexibel inzetbaar door heel Nederland. Maar wat is schuimisolatie? En wat zijn de voordelen? Wij zetten alles voor u op een rijtje.

Vloer- en schuimisolatie

De vloer- en schuimisolatie van Isopact wordt in verschillende lagen tegen de onderkant van de vloer aangebracht. Binnen enkele dagen stolt het vloeistof en hardt het uit. Dankzij de vloeibare structuur van de isolatie komt het in alle naden en kieren. Hierdoor gaat er minder warmte verloren en kan optrekkend vocht vanuit de kruipruimte onmogelijk de woning meer binnendringen. In combinatie met vloerverwarming zijn koude voeten helemaal verleden tijd.

Voordelen
Comfort

Een van de voordelen van schuimisolatie is comfort. Als uw kruipruimte geïsoleerd is, heeft u nooit meer koude voeten. Ook vocht en schimmels zijn verleden tijd. In combinatie met vloerverwarming komt u helemaal de winter goed door.

Duurzaam

Daarnaast is het goed voor het milieu om de vloer van uw begane grond te isoleren. Nadat u uw vloer heeft geïsoleerd, gebruikt u op jaarbasis gemiddeld 320 m3 minder gas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Per jaar scheelt het minimaal 210 euro per jaar op uw energierekening.

Geluidsdempend

Het aanbrengen van schuimisolatie van Isopact zorgt er voor dat warmteverlies via de vloer kan worden voorkomen. Bovendien beschikt deze eveneens over een geluiddempende werking. Vooral voor mensen die woonachtig zijn in een drukke omgeving is extra geluidsisolatie bijzonder welkom.