Schuimisolatie Informatie product eigenschappen

[av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Schuimisolatie Informatie product eigenschappen isopact

Product

Informatie product eigenschappen Isopact is door zijn specifieke eigenschappen en verwerkbaarheid bij uitstek geschikt in de woningbouw en wegenbouw. Isopact bestaat uit cement, water en lucht en een vulmiddel. Afhankelijk van gewenste te realiseren eigenschappen en toepassing wordt fijn toeslagmateriaal toegepast. De duurzaamheid van Isopact maakt het product voor alle toepassingen uiterst aantrekkelijk.

WE WILLEN GRAAG EEN GOEDE OFFERTE VOOR U MAKEN,WILT U HET  FORMULIER ZO GOED MOGELIJK INVULLEN EN U KRIJGT DAN BINNEN 24 UUR DE OFFERTE.KLIK HIER

WE WERKEN IN HEEL NEDERLAND !

ONS TELEFOON NUMMER IS 085-4846144

Informatie product eigenschappen Berekeningen van de warmte weerstand van vloerconstructies zonder en met een Isopactlaag hieronder leveren een gelijkwaardigheidsverklaring op voor het product Isopact  in het kader van de Energieprestatiemethode. Een toelichting op deze warmtegeleidingscoëfficiënt is opgenomen onder Woningbouw – B&U bij toepassingen.

Voor een duurzaam klimaat is een CO2 balans opgesteld om tot een totale emissiewaarde voor Isopact te komen.

De verschillende eigenschappen van Isopact maken, voor zowel de woningbouw als de wegenbouw, interessante oplossingen mogelijk.

Isopact is Duurzaam & Betaalbaar isolatie

Isopact is Duurzaam & Betaalbaar isolatie

Woningbouw – B&U – Isopact
De isolerende eigenschappen van Isopact het materiaal geven bij toepassing in de bouw grote voordelen. Besparing in ander isolatiemateriaal en beperking van verwarmingskosten maken toepassing aantrekkelijk. De nagenoeg vloeibare eigenschap van Isopact tijdens de verwerking ( het product loopt uit een slang)zorgt er voor dat alle holten en moeilijk bereikbare ruimten, zoals kruipruimten, eenvoudig kunnen worden gevuld.
De bereikte sterkte na verharding maakt Isopact universeel toepasbaar.

Betonvloer nodig op isopact?

Woonbetonvloer ook voor buiten

Woonbetonvloer ook voor buiten

klik op de foto voor meer info of klik hier

Wegenbouw – GWW
Hier is het geringe gewicht en de te sturen sterkte van Isopact de meest aantrekkelijke eigenschap. Het lage gewicht maakt toepassing van Isopact in gebieden met een geringe draagkracht uitstekend geschikt. Waar nodig is een evenwichtconstructie te realiseren. Hiermee wordt bereikt dat het gewicht van de verwijderde grond en het gewicht van de hiervoor terug te brengen combinatie van Isopact, fundering en verharding aan elkaar gelijk is. Zettingen komen dan niet voor.
In tegenstelling tot vele andere lichtgewichtmaterialen heeft Isopact ook sterkte. De te behalen sterkte met Isopact is te sturen door de samenstelling van het mengsel te veranderen. Sterkte is ook gekoppeld aan gewicht, een hogere sterkte kan alleen met zwaarder schuimbeton worden gerealiseerd.

Informatie product eigenschapen

Informatie product eigenschapen

Schuimisolatie Informatie

Schuimisolatie Informatie

[/av_textblock]

[/av_one_full]