Printbeton van Deco Crete

Printbeton van Deco-Crete

 

Printbeton van Deco Crete ?
Printbeton van deco-crete is een betonvloer dat ter plaatse wordt gestort in alle mogelijke  motieven wat zeer goed op isopact gebruikt kan worden.
Wat dacht u van een betonvloer in natuursteenlook of in een print van gebakken klinkers? Zeker op slechte ondergrond is Deco-crete printbeton de oplossing.
Het kan allemaal met Printbeton. Het is zelfs mogelijk om uw eigen print te realiseren.

printbeton

printbeton natuursteen

Printbeton, is een goede zeer duurzame keuze

Behalve wat betreft de afwerking, is deze keuze betonafwerking interessant op het vlak van investering,duurzaam en onderhoud. En betonvloer is  sowieso al een duurzaam product, maar printbeton biedt nog een groter voordeel. Het zakt niet (op veengrond op isopact bijvoorbeeld ) Een printbeton vloer komen nooit spoor vorming voor zoals bij Stenen wel voor kan komen.

Woonbetonvloer ook voor buiten

Onkruidvrij

Onkruidvrij ! Met printbeton geen onderhoud !

Bij printbeton groeit er namelijk geen onkruid meer, wat ook erg duurzaam is omdat je geen producten voor onkruidbestrijding meer hoeft te gebruiken. Bovendien is de betonvloer vloeistof dicht dankzij de beschermlaag die we erop aanbrengen.

 

Onderhoudsvrij

Onderhoudsvrij

printbeton steeds vaker gebruikt !

Printbeton wordt steeds populairder in Nederland. Een straat of oprit van printbeton is niet te onderscheiden van een straat met klinkers er is van alles mogelijk!

Printbeton met een Motief

Printbeton met een Motief van Deco-Crete

printbeton prijs en kosten

De geschatte prijs hangt van verschillende factoren af, waaronder het motief, de kleur en het oppervlak. Gemiddeld genomen kan er vanuit gegaan worden dat bij  ±50m2 ongeveer 100 euro kost per m2. In deze prijs is de bekisting meegenomen, evenals de montage, onderfolie, wapeningsmatten, onderleggers, het beton, kleurslijtlaag, aan- en afvoerkosten, het schoonmaken en het sealen.

Maar nogmaals, elke situatie vraagt om een unieke aanpak waardoor de kosten van het printbeton kunnen dalen of stijgen.

Isopact en Printbeton van Deco crete

Is een decoratief printbeton met vele toepassingen.Bekijk ook de video. Een natuursteen sierbestrating offerte is altijd gratis en u krijg de gewenste informatie!

Bel naar  085-4846144  BGG 06-54271133  Email woonopbeton@gmail.com