Kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie

Isopact voor het vullen van de kruipruimte

Kruipruimte isolatie, deze tak is in het midden van de jaren zeventig ontstaan en is gespecialiseerd in het opvullen van moeilijk bereikbare ruimten, zoals: kruipruimten en kelders onder woningen, het afvullen van buiten werking gestelde ondergrondse infrastructuur zoals riolen, mantelbuizen, tunnels, enzovoorts. Daarnaast zijn wij als enige in de markt in staat om grote hoeveelheden en op grote afstanden  materialen met de slang te verplaatsen verplaatsen, waardoor wij een vooraanstaande plaats hebben ook in de internationale industrie.

OFFERTE? KLIK HIER

WE WERKEN IN HEEL NEDERLAND !

ONS TELEFOON NUMMER IS 0226-427785

Kruipruimte isolatie

De basis van een goede renovatie in de kruipruimte begint met isopact schuimisolatie

In veel eengezinswoningen en benedenverdiepingen van winkels en bedrijven gaat veel warmte verloren via de begane grondvloer. Bovendien is er in het bijzonder in hetoudere deel van de gebouwvoorraad vaak sprake van vochtoverlast. Door deze woningen en overige gebouwen op grote schaal op slimme wijze te isoleren met isopact worden beide problemen opgelosten en kan een groete energiebespraing worden bereikt. Onze methode zorgt ervoor dat kruipruimtes snel en goedkoop aangepakt worden zonder dat er veel overlast is voor bewoner en omgeving.

 

Haarlem vloerisolatie

Leidingbescherming met isopact

We hanteren een geheel eigen aanpak en hebben veel specialistische apparatuur zelf ontwikkeld. Hierdoor zijn we in staat ongebruikte tanks in bedrijfsgrond of voormalige leidinggangen tot de laatste kubieke centimeter op te vullen. Maar ook bij nieuwe projecten vullen we overtollige ruimte op om kwetsbare leidingen te beschermen. We beschikken overpomp die isopact met geregelde druk door speciale slangen honderden meters ver spuiten. Zo kunnen schachten en pijpleidingen op grote dieptes onder wegen, rivieren en kanalen gevuld worden. Slechts enkele bedrijven kunnen een dergelijke oplossing bieden. Wij doen ook werk  door heel Nederland.

Kruipruimte isoleren met isopact

Kruipruimten zorgen vaak voor overlast. Vocht- of stankoverlast zijn veel gehoorde problemen. Om deze problemen tegen te gaan kunt u uw kruipruimte isoleren met isopact. De in veel streken voorkomende slappe bodem of een te hoge grondwaterstand zorgen voor een vochtige kruipruimte. Vochtoverlast ontstaat door de drukverschillen in de kruipruimte waardoor het vocht naar bovenliggende ruimten kan. De oplossing tegen dit probleem is om de kruipruimte te isoleren met isopact.

Kruipruimte isoleren met isopact

isopact is een lichtgewicht ophoog- en funderingsmateriaal welke zowel vochtwerende als isolerende eigenschappen heeft. Bij het kruipruimte isoleren wordt er middels een slang een laag van isolatieschuim in de kruipruimte aangebracht, zodat deze aan gewenste thermische en hygrische eigenschappen krijgt. Op deze wijze zorgt het kruipruimte isoleren voor een vochtwerende en warmtebehoudende werking.

Kruipruimte isoleren informatie

Isopact wordt toegepast om onder andere kruipruimten mee te isoleren. Vele huishoudens zijn voorzien inmidels voorzien van isopact in hun kruipruimte. Zowel de relatieve vochtigheid binnen huis wordt hierdoor beperkt tot en worden schimmels buiten de deur gehouden.

De lichtgewicht methode voor kruipruimte isoleren

Isopact heeft als eigenschap dat het lichtgewicht is. Daarbij wordt het samengesteld uit gerecyclede producten, waardoor het een lage milieubelasting heeft. Uw kruipruimte isoleren is hiermede dus zowel milieubewust, als Arbo-vriendelijk door de toepassing ervan middels slangen.

Tempex Alternatief eps

Meer weten over kruipruimte isoleren?

Klik HIER