Haarlem vloerisolatie

 Haarlem vloerisolatie 

Wij doen in haarlem vloerisolatie aanbrengen.We zijn al veel jaren actief in Haarlem met vloerisolatie. Bij Een niet-geïsoleerde vloer gaat er meer dan 15% van de warmte verloren. Door de steeds stijgende energie prijzen wordt dit verlies na verloop van tijd een aardig bedrag. Beter is dus om de vloer goed te isoleren met schuimisolatie. In Haarlem staan veel woningen waar wij vloerisolatie hebben aangebracht en hebbeb wij bijgedragen aan een besparing voor de gebruiker van woning,winkel of bedrijfspand. Dus heeft u een pand waar vloerisolatie nodig is u woont in haarlem of uit de omgeving van Haarlem neemt u dan snel contact met ons op. Wij kunnen bij u langs komen om de huidige situatie de bekijken en van daaruit een een passende offerte maken.

OFFERTE AANVRAAG DOEN KLIK HIER

 

Haarlem vloerisolatie

Haarlem vloerisolatie

Vloerisolatie Haarlem

Bent u op zoek naar een manier om uw woning in Haarlem beter te isoleren, maar hebt u geen behoefte om een lange tijd in een verbouwing te zitten? Dan kan een vloerisolatie via de kruipruimte uitkomst bieden. Het isoleren van vloeren kan op drie verschillende manieren, die elk hun eigen voor- en nadelen hebben. Zo is het mogelijk om de vloerisolatie uit te voeren aan de onderzijde van de vloer, kunt u kiezen voor een bodemisolatie, of is het een optie de huidige vloer weg te halen.

Voor welke vorm van bodem- of vloerisolatie u ook kiest, bij ons bent u aan het juiste adres .

Besparen op uw energierekening

Het grote voordeel van elke vorm van vloerisolatie Haarlem is de besparing die dit oplevert op de energierekening. Het is afhankelijk van het soort dikte vloerisolatie waar u voor kiest hoe hoog deze besparing is. Bij een vloerisolatie kan dit gaan om een bedrag van honderden euro’s per jaar. Wilt u wel besparen op de energierekening maar hebt u maar een beperkt budget? Het mogelijk om een subsidie aan te vragen bij de overheid wanneer u meer dan twee energiezuinige maatregelen laat toepassen. Met deze subsidie krijgt u ongeveer 20 procent van de gemaakte kosten terug. Door te besparen op de energiekosten draagt u tevens bij aan het verminderen van het verbruik van fossiele brandstoffen en daarmee aan een beter milieu.

Haarlem vloerisolatie

Haarlem vloerisolatie

Vloerisolatie Haarlem met Schuimisolatie

Schuimisolatie heeft een zeer hoge isolatiewaarde. Het sluit naden en kieren naadloos af en heeft geen capillaire werking (het zet niet uit). Daardoor is isopact heel geschikt voor het creëren van een volledig afgesloten vloerisolatie-laag. Kou en vocht kunnen de woning niet meer binnendringen. Dat zorgt voor meer comfort en een lagere energierekening.

Netwerk van isolatiebedrijven

Het uitvoeren van een vloer- of bodemisolatie is een klus waarvoor veel mensen uit Haarlem een erkend isolatiebedrijf inschakelen. Wilt u zeker weten dat u kiest voor het isolatiebedrijf dat het beste bij u past? Dan is het handig om de aanbiedingen en werkwijze van diverse specialisten met elkaar te vergelijken. Wij werken samen met een groot aantal isolatiebedrijven in het land, die u allen kunnen helpen bij het plaatsen of vervangen van isolatie. Voor welk isolatiebedrijf uit ons netwerk u ook kiest, wij garanderen dat u altijd snel en vakkundig zult worden geholpen door ervaren vakmensen.

Vloerisolatie in Haarlem

Heeft u last van warmte in uw woning, tocht – en/of vocht vanuit de kruipruimte? Dan kan Isopact Vloerisolatie de oplossing zijn.

Een woning die gelijkmatig warm is, minder tocht en huis en geen vocht meer vanuit de kruipruimte: dat is het resultaat van Isopact vloerisolatie.  Het innovatieve systeem wordt toegepast als na-isolatie bij houten vloeren en betonvloeren. Isopact Vloerisolatie verbetert niet alleen de vloerisolatie, maar verduurzaamt de woning ook.

Het systeem
Naast Isopact kunnen we ook nog een mirco-geperforeerde alumiumreflectiefolie aanbrengen die bijdraagt aan de totale warmteweerstand van de constructie. Met een speciaal ontworpen pomp wordt isopact door het kruipluik op een folie geblazen. Zo ontstaat een stevig dek van isolatie op de folie. Het systeem wordt gespoten onder een houten of betonnen begane grondvloer

Onze werkwijze
Wij hebben veel ervaring met het verwerken van Schuimisolatie Wij spuiten dit schuim in de benodigde dikte tegen op de onderzijde van de begane grondvloer. Ook rondom de vloeroplegging en de koude funderingsrand spuiten wij dit schuim. Het kan zijn dat door het isoleren het ventilerend vermogen in de kruipruimte verloren gaat. In dat geval herstellen wij de ventilatie door het plaatsen van renovatiekokers.

De voordelen van Isopact 

  • Zeer hoge isolatiewaarde
  • Geen muisen en ratteplaag
  • Sluit naadloos af
  • Ongevoelig voor schimmels, rot, zuren en vocht
  • Waterdamp-remmend
  • Werking blijft uitstekend, ook op lange termijn en bij extreme condities, zoals een hoog grondwaterpeil en sterk wisselende temperaturen
  • Nietbrandbaar

Meer weten over vloerisolatie met Schuimisolatie bel 06-54271133

Kruipruimte in Haarlem vloerisolatie toepassen

Een kruipruimte is feitelijk onmisbaar wanneer u een vloerisolatie wilt laten uitvoeren in een bestaand pand. Door gebruik te maken vak de kruipkelder voorkomt u dat de hele vloer moet worden opengebroken. De specialisten van ons  in Haarlem kunnen van de kruipkelder gebruikmaken zodra deze een minimale hoogte heeft van 35 centimeter.

Terugverdientijd vloerisolatie

Wie investeert in het isoleren van de vloer zal hiervoor een bedrag tussen de €900,- en €3000,- voor moeten betalen. Hoe hoog deze prijs precies is hangt af van de mate waarop u de klus zelf uitvoert en het soort isolatiemateriaal waar u voor kiest. Door de vloer of bodem van de kruipruimte te isoleren zorgt u er echter voor dat er jaarlijks tot wel €250,- bespaart op de energiekosten. Uit onderzoek blijkt dat het gemiddeld 7 jaar duurt voordat u de investering in de vloerisolatie hebt terugverdiend. Na deze periode zult u feitelijk geld verdienen dankzij de isolatie van de vloeren.